«

»

sept 26

Filadelfia Kristiansand i nye lokaler

Filadelfia Kristiansand skal bygge nytt menighetssenter og måtte finne et midlertidig lokale. Valget falt på de tidligere lokalene til Kristiansand Symfoniorkester og Agder Teater i Marvika. Lydtekniker Sigurd Schaathun bidro i prosessen med å klargjøre sal for lys, lyd og scene. Utstyr fra de gamle lokalene ble flyttet over og komplettert med nytt utstyr og sammen montert på dugnad.

Salen var opprinnelig en boks, menigheten har bygget et galleri, med noen akustikktiltak for orkesteret. Scenen er bygget av Prolyte StageDex elementer og er 10 meter bred, 5 meter dyp og 60 cm høy. Det er hengt opp svart bakteppe, sidetepper og dekktepper for å utnytte plass ved siden av scenen til lagring.

Høyttalere er Turbosound – bruktkjøp av TQ445DP og TQ425DP aktive kasser, med TCS20 og TCS61 passive kasser med LAB forsterkere og DBX Driverack 4800 prosessering. Dette gir god dekning i hele salen. Mikser, mikrofoner og stativer er med fra Dronningens gate.

Lysriggen fra Dronningens gate ble flyttet over, supplert med flere fresneller til frontlys og noen floods til salsbelysning. Dimmerne er flyttet ut i gangen for å redusere varme, plass og støy.