«

»

jan 01

Radiostudio for Evangeliets Røst

1. januar starter Evangeliets røst opp med radiosendinger fra eget studio på egen konsesjon. I noen år har de leid hos Radio Filadelfia – et studio som også er designet og installert av Sigurd Schaathun. Ordren om levering av utstyr ble undertegnet sent – en måned før jul, og lydutstyr var ferdig montert en uke før jul.

Lydtekniker Sigurd Schaathun har designet studioet, levert utstyr og montert. Det siste med god hjelp av medarbeidere og frivillige i evangeliets røst.

Studioet er bygget opp rundt Klotz Digital Xenon lydmikser – valgt på på grunn av pris og leveringstid (FotoPhono hadde lagersalg) – men den tilfredstiller kravene til antall innganger og muligheter. Mikrofoner og lytting er AKG og JBL. Ellers kan det nevnes Symetrix ADA og Henry Engineering sendevelger og rødlysrele.